Leuke Pertini damesschoenen gevonden

Al een geruime tijd ben ik druk aan het zoeken naar nieuwe Pertini damesschoenen. Ik heb altijd al Pertini schoenen gehad, echter zijn mijn schoenen momenteel echt aan vervanging toe! Doordat ik helaas te weinig tijd had om in de stad te zoeken heb ik ervoor gekozen om deze schoenen online te zoeken. Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Van Bommel schoenmode. Hier hadden ze diverse leuke schoenen in het assortiment waaruit ik maar al te graag zou willen bestellen! 

logo-nl

Ondanks dat ik fan ben van de Pertini schoenen heb ik er wel voor gekozen om bij de andere merken eens te kijken! Gewoonweg teveel leuke schoenen voor een betaalbare prijs is er te vinden bij hun. Dit heeft bij mij ook ertoe geleid dat ik twee paar schoenen heb besteld uiteindelijk. Al met al was het zo dat als je voor vier uur zou bestellen het de volgende dag wordt bezorgd. Bij hun is dit dan ook echt zo! Wonderbaarlijk had ik de eerstvolgende werkdag mijn bestelling al in huis om gebruik te maken van mijn nieuwe  schoenen!