Mooie lichtkoepels te koop

Eerdaags hebben we een groot feest van onze ouders, omdat ze zelf niet een cadeau konden verzinnen hebben we met de hele familie afgesproken om geld over te maken. Met dit geld gaan we gezamenlijk een groot cadeau  kopen. Per toeval heb ik mijn ouders al meerdere keren horen praten om door hun hele woning lichtkoepels te laten plaatsen om zo nog meer licht inval te hebben. Mijn ouders wonen in een bungalow en hebben meerdere kamers die best wel donker zijn, ondanks de vele ramen die de bungalow heeft.  Toen ik mijn idee voor een cadeau kenbaar maakte aan de familie was iedereen meteen razend enthousiast. Een week later hadden we met iedereen afgesproken om te kijken wat we precies voor mijn ouders konden kopen, en natuurlijk, hoeveel het allemaal ging kosten. Natuurlijk hadden we niet bij mij thuis afgesproken, maar bij een neef in de buurt, het moest immers een leuke verrassing voor mijn ouders blijven. Omdat het best wel een moeilijke keuze is om voor iemand anders lichtkoepels te bestellen hebben we besloten om een mooie cadeaubon te maken met voorbeelden van koepels erop, zodat ze zelf een keuze kunnen maken wat ze zelf willen hebben, en waar.  FotoDPI013a-(2)

Ze zijn super blij

Toen de grote dag was aangebroken waren mijn ouders best zenuwachtig. Om niet iedereen met lege handen te laten komen hadden we afgesproken dat iedereen een witte of rode roos mee nam. Tegen de tijd toen iedereen binnen was nam een neef het woord tot mijn ouders. Hij overhandigde uit naam van de hele familie de bon. Mijn ouders waren super blij.  lichtkoepel_dakbetreding