​Duurzaam speelgoed​, mooi en degelijk speelgoed

Mijn nichtje is eerdaags jarig en het is altijd leuk om voor haar een cadeautje uit te zoeken. Bijna altijd als ik daar op visite kom neem ik wel iets voor haar mee, maar voor haar verjaardag koop ik altijd iets speciaals, ik kies dan voor duurzaam speelgoed. Speelgoed wat jaren meegaat, en wat niet snel stuk gaat. Zo heb ik me laten vertellen dat mijn nichtje een echte poppenmoeder is geworden. In haar slaapkamer zijn verschillende poppenhoekjes te vinden. Van een gewone slaap hoek, na een ziekenhoek en dan nog de baby hoek niet te vergeten. Omdat mijn nichtje al heel veel spullen heeft is het wel moeilijk om iets leuks te kopen wat ze nog niet heeft. Zo kwam ik op de site van​ duurzaam speelgoed​ een leuke houten poppen buggy tegen, toevallig weet ik dat haar eigen buggy vorige week kapot is gegaan. Ook zag ik een enorm leuk houten bedje op de site staan, die is leuk om te geven.  ado houten speelgoed

Geweldig speelgoed

Eindelijk is mijn nichtje dan jarig, en kan ik mijn cadeautjes geven. Ik weet dat ze met haar cadeautjes enorm blij zal zijn. Ik moet zeggen dat ik ze zelf al super leuk vind, zo leuk dat ik er ook graag mee wil spelen. Zoals verwacht was mijn nichtje razend enthousiast met haar nieuwe buggy en bedje. Meteen ging ze poppen en dekentjes erbij halen. En voordat je het in de gaten had was de woonkamer in korte tijd omgetoverd tot een poppen paradijs. SpeelGOEDidee-webshop_04